DeGroot-FM-

DeGroot-FM- Is Back!

Donderdagavond, 20:00 - 22:00, bij LRL!

Over DeGroot-FM- 

Peter kaapt de ether | Donderdag 20:00 - 22:00 | LRLElke week gaat DeGroot-FM- terug naar een bepaalde week uit het muzikale verleden, met dezelfde data als de week van de uitzending. Door middel van muziek, en herinneringen van toen, wordt die week weer tot leven gewekt.


Themaradio door een even rebelse als romantische muziekliefhebber. Genre of jaartal zijn van geen belang, zolang de energie en ‘liefde voor muziek’ maar 2 uur lang de huiskamers binnendenderen. DeGroot-FM- brengt een eigenzinnige mix van oude en nieuwe platen, verrassend en onvoorspelbaar.

Over LRL

www.lokaleradiolanaken.beLRL is een muziekzender met een verfrissende aanpak en een no-nonsense visie. Sinds 2010 brengt LRL muziek en amusement voor de regio Lanaken en omstreken. We besteden ook aandacht aan plaatselijk talent en Limburgse muziek. Concrete informatie hieromtrent vindt u op onze website en via sociale media.


De muziek van LRL is afgestemd op muziek voor het hele gezin. De nadruk ligt op de groep in de leeftijd van 30-65 jaar: de luisteraars met een oor voor kwalitatieve muziek, nieuws en informatie. LRL draait muziek uit de jaren ’70 ’80 ’90 ‘00 aangevuld met de beste actuele hits.

Contacteer ons?Een vraag over muziek? Of een opmerking over onze radioprogramma's? Aarzel niet om ons te contacteren!