Helden van de Popmuziek

Helden van de Popmuziek


Welke platen zijn er het best in ons collectief geheugen blijven hangen? Ontdek het iedere week in Helden van de Popmuziek, een uur lang de (aller)mooiste classics met Rob Van Daele.


Muziek verbroedert generaties op een geheel eigen manier. Je kan Helden van de Popmuziek dan ook beschouwen als een prachtig doorkijkje van pakweg zestig jaar popmuziek.


Duur uitzending: 60 minuten (afgeleverd in drie delen).


Rob Van Daele presenteerde destijds op De Gouden Frequentie elke werkdag De Ochtend en op zaterdagmiddag De Gouden Hitparade. Later ging hij aan de slag bij FM Limburg en Radio Contact.

Helden van de popmuziek op de radio

 

In 2020 kan je Helden van de Popmuziek, in gepersonaliseerde versie, beluisteren op twee radiostations: Radio Media en Radio Hoeselt (internetstation).


Contacteer ons voor meer info: redactie@hitjock-muzieksite.be

18:00 - 19:00

Zaterdag | Radio Media

11:00 - 12:00

Zaterdag | Radio Hoeselt

14:00 - 15:00

Zondag | Radio Hoeselt

Interesse om samen te werken?

De radioprogramma’s van (pdg). Productions worden gratis aangeboden en mogen ten alle tijden alleen worden uitgezonden door stations die aan de wettelijke mediabepalingen voldoen. Dat zijn stations die voorzien zijn van licentie(s), vergunning(en) en voldoen aan de Sabam en Billijke vergoeding eis, of aan buitenlandse wettelijke voorschriften en bepalingen zoals bijvoorbeeld RadioNomy.


Je bent zelf (financieel) verantwoordelijk voor het uitzenden van de programma’s.

Mocht het bovenste u aanspreken, en lijkt het u interessant om onze programma’s op te nemen in uw programmering. Meld je nu aan.


Alvast bedankt voor de interesse,


Rob Van Daele, Peter De Groot

(pdg). Productions

EEN PROGRAMMA OP MAAT VOOR JOUW RADIOSTATION?

(pdg). Productions weet hoe belangrijk het is om de programmering van uw lokale radiozender, of internetstation, op de juiste wijze te kunnen invullen. Om diverse redenen lukt dit niet altijd.


(pdg). Productions heeft een interessant voorstel, dat zeker bruikbaar kan zijn voor uw programmering.

 

Programma aanbod:


Op dit moment bieden we één programma aan: De Helden van de Popmuziek (60 minuten). De uren worden telkens verdeeld in drie delen zodat de eigen stationjingles er tussen gemonteerd kunnen worden.

 

Hitjock-muzieksite © All Rights Reserved